Sibulatee ja kala

Loomulikult ei käinud ma kalal. Ise ka kala ei kokanud. Käisin hoopis Kolkja sibula-ja kalarestoranis. See on Peipsi järve kaldal sibulateel.

Laps soovitas minna, ta oli hiljuti seal söönud ja väga kiitis.

Need Varja ja Kolkja kylad on ise juba vaatamisväärsus omaette. Pikk looklev kyla, kahelpool teed erineva näoga majad. Kõik väga lähestikku ja jääb tunne, et hoovid on kõigil yhised.

Restoran asub sellises madalas puumajas, kuid Ilinterjöör oli väga lahe. Kõik on viimse detailini nii sobiv. Istusin seal ja tundsin nagu oleks kodust kuskil kaugel. Hoopis teises riigis ja teisel ajal. Eriti ägedad on seal erinevad samovarid igal laual ja need ei ole ainult sisustuselemendid, vaid saad neist ikka teed ka juu😊.


Toidud olid väga puhta maitsega ja head. Mina võtsin sibulasalati ja kalapelmeenid. Sibulasalati oli nagu ikka - roheline sibul ja hapukoor. Väga hea. Pelmeenide sisse saab ykskõik mida panna onju aga kala tundus minu arvates pelmeeni sisuna täiesti sobimatuna. Võtsin siiski proovimiseks ja maitses yllatavalt hästi. Tegelikult oli mul kõht kyll juba salatist täis aga nokkisin siiski pelmeene ka. Toomas tellis praetud kala tomati ja sibulga ning kiitis selle roa ka heaks.

Hinnad on seal väga mõistlikud. Kallim praad on näiteks 11 eurot ja odavam 8. See sibulasalat maksis aga ainult 3 eurtsi.

Kuid tahad mõnusat toiduelamust, siis mine Kolkjasse!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

NoWay! Palun veel

Kas sul on ökopott?

Kepikõnnimaraton